Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Αν πετάς και εσύ το λευκό του καρπουζιού, σταμάτα αμέσως!



40

Όταν κόβουμε για να φάμε καρπούζι συνήθως πετάμε το λευκό κομμάτι ανάμεσα στην πράσινη φλούδα και την κόκκινη σάρκα του.
Επιστημονικά δεδομένα δείχνουν ότι αυτό είναι λάθος, καθώς το λευκό αυτό κομμάτι κάνει πολύ καλό στην καρδιά μας.
Περιέχει την ουσία κιτρουλίνη η οποία βοηθάει τα αγγεία μας να διαστέλλονται και να λειτουργούν καλύτερα. Όταν λοιπόν καθαρίζετε για να φάτε καρπούζι μην το κόβετε πολύ βαθιά αλλά κρατάτε λίγο από το λευκό επιφανειακό του κομμάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.